KURSER

Lufttorkarkurs hösten 2019

Boka kurs till den 6 - 10 - 2019

Fullbokad!!

 

3 dagarskurs för lufttorkade produkter. OBS. viktigt att ni ringer innan och efter betalningen för att bekräfta bokningen!

 

Vi kommer att kalla alla elever till skolan först för att planera de olika datum till kursen så att det passar alla. Kursen delas upp på tre gånger där andra dagen på kursen blir 3 veckor efter första kursen. Och tredje kursen efter 60 dagar för prov smakning. Du kommer få mycket fakta och det kommer finnas tid för frågor. Vi kommer bla tillverka ölkorv, salami, coppa och chilli pancetta!


Pris per person är 4.950:- inkl. moms.

 

Efter kursen kommer ni kunna skapa smakrika lufttorkade produkter som passar till alla tillfällen. En smakrik produkt tillverkad på bästa råvaror.

Lufttorkad salami, coppa, bresaola, pancetta mm. fanns redan på Romar tiden, det är därför vi endast använder naturliga processmetoder - som tex saltning, fermentering och  lufttorkning. Välkommen till Gnesta på hösten!

 

 

Kontakta Thomas på 070-0470227 eller skicka en anmälan via mail info@gnestachark.se och få information om betalning och tider.

Bg.nr. 190-7732

 

OBS! Sista kurs för 2019


Korvkurs för nybörjade

Söndag - 27 oktober 2019, Kl 17:00 - 20:00

Pris 2650 per elev.


OBS.: Fullbokad!!

    

Företag och grupper på minst sex personer kan även boka in korvkurser på andra datum. Gå ihop med några vänner och ordna en kurs! Ring eller maila för mer information!

 


STYCKNINGSKURSER

Lamm, gris, nöt.


Vi tar emot grupper på upp till 6 personer som vill lära sig stycka effektivt och ekonomiskt för att ta vara på köttet på bästa möjliga sätt. Kursen innehåller både teori och praktik och är väldigt uppskattad bland tex jägare. Vi kommer överens om ett datum som passar er.


Priset är 2950:- inkl. moms per person


Välkommen att kontakta Thomas på 070-0470227 eller skicka mail till info@gnestachark.se för datum och ev frågor.
Gnesta Chark Skola - Bg.nr. 190-7732


Genuint hantverk på svenskt kött