KURSER

Luftorkarkurs till våren Fullbokad!


3 dagarskurs för lufttorkade produkter. OBS. viktigt att ni ringer innan och efter betalningen för att bekräfta bokningen!

 

Vi kommer att kalla alla elever till skolan först för att planera de olika datum till kursen så att det passar alla. Kursen delas upp på tre gånger där andra dagen på kursen blir 3 veckor efter första kursen. Och tredje kursen efter 60 dagar för prov smakning. Du kommer få mycket fakta och det kommer finnas tid för frågor. Vi kommer bla tillverka ölkorv, salami, coppa och chilli pancetta!


Pris per person är 4.950:- inkl. moms.

 

Efter kursen kommer ni kunna skapa smakrika lufttorkade produkter som passar till alla tillfällen. En smakrik produkt tillverkad på bästa råvaror.

Lufttorkad salami, coppa, bresaola, pancetta mm. fanns redan på Romar tiden, det är därför vi endast använder naturliga processmetoder - som tex saltning, fermentering och  lufttorkning. Välkommen till Gnesta på hösten!

 

 

Kontakta Thomas på 070-0470227 eller skicka en anmälan via mail info@gnestachark.se och få information om betalning och tider.

Bg.nr. 190-7732

 

Nybörjarkurs


Max 3 elever där ni har möjlihet att komma överens om datum för kursen!


Företag och grupper på max 3 personer kan även boka in korvkurser på andra datum. Gå ihop med några vänner och ordna en kurs! Ring eller maila för mer information!


Pris: 2650 kr per elev.

Betalas till Bg nr 190-7732 eller swisha till 070-0470227

 


STYCKNINGSKURSER

Lamm, gris, nöt.


Vi tar emot grupper på upp till 6 personer som vill lära sig stycka effektivt och ekonomiskt för att ta vara på köttet på bästa möjliga sätt. Kursen innehåller både teori och praktik och är väldigt uppskattad bland tex jägare. Vi kommer överens om ett datum som passar er.


Priset är 2950:- inkl. moms per person


Välkommen att kontakta Thomas på 070-0470227 eller skicka mail till info@gnestachark.se för datum och ev frågor.
Gnesta Chark Skola - Bg.nr. 190-7732


Genuint hantverk på svenskt kött